måndag 2 december 2013

Grym tävling, 2st ny banrekord!

Blev en helt grym tävling i söndags i Västerås. Började tävlingen med att sätta personbästa med 2 sekunder och nytt banrekord i ABB arena på 1500m på tiden 1,57,9. Som också är den näst snabbaste tiden i Sverige genomtiderna på 250m bana. Sen 1 timme senare var de dax för 3000m där målet var att gå ett så jämt lopp som möjligt och som jag också lyckas göra. Körde på raka 20,8 varvtider och de slutade också med nytt personbästa med 2,5 sek och ännu ett nytt banrekord i ABB på tiden 4,12,1. Vann också Vinbergs  minne som är en klassisk tävling som gått sedan 1973 och som många kända och stora skridsko stjärnor tävlat så som Thomas Gustafsson och Johan Röjler mm. Man kan sammanfatta de som en helt grym helg helt enkelt och ska bli mycket spännande att tävla i Hamar i Norge i helgen på norska cup tävlingen, där jag kommer köra junior allround programmet som är 500m 3000m 1500m och 5000m. Hur de har gått på tävlingen kan ni läsa här efter tävlingen.